top of page

Mijn werkzaamheden omvatten onder andere:

 • Het opnieuw installeren van Windows: Wanneer uw computer niet meer goed werkt, kan het opnieuw installeren van Windows de oplossing zijn. Ik zorg ervoor dat uw bestanden worden bewaard en dat u snel weer aan de slag kunt met een schone installatie van Windows.
   

 • Het verwijderen van een virus: Een virus op uw computer kan voor veel problemen zorgen. Ik verwijder het virus en zorg ervoor dat uw computer weer veilig en betrouwbaar is
   

 • Systeembeheer voor bedrijven: Als bedrijf is het belangrijk dat uw computersystemen goed werken en up-to-date zijn. Ik bied systeembeheer aan voor bedrijven, waarbij ik zorg voor de installatie, configuratie en onderhoud van uw computersystemen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl ik zorg voor uw IT-infrastructuur.
   

 • Internet aansluiten, wifi installeren en verbeteren: Een goed functionerende internetverbinding en wifi is essentieel voor uw computer. Ik zorg voor de installatie en configuratie van uw internetverbinding en wifi, zodat u probleemloos kunt werken.
   

 • Alles wat met computers te maken heeft: Van software-installatie tot hardware-reparatie, ik ben uw aanspreekpunt voor alles wat met computers te maken heeft. Geen probleem is te groot of te klein, ik sta voor u klaar met een oplossing.

Voor al uw ICT Problemen

bottom of page