top of page

Ik ben gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen voor bedrijven in de omgeving van Leidschendam en Voorburg. Of u nu behoefte heeft aan Office 365, systeembeheer, netwerken aanleggen, het gebruik van Ubiquiti-netwerken, bedrijfsmatige back-up, data-opslag op een NAS of andere hardware, ik kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Office 365 is een van de meest populaire oplossingen voor zakelijke e-mail, agenda's en documentbeheer. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige oplossing voor uw bedrijf, dan is Office 365 de perfecte oplossing voor u. Ik help u graag bij het implementeren van Office 365, zodat u snel en efficiënt kunt communiceren en samenwerken met uw collega's.

Naast Office 365 bied ik ook systeembeheer aan. Als u een bedrijfsnetwerk heeft, dan is het van groot belang om ervoor te zorgen dat dit netwerk goed beveiligd is en altijd beschikbaar is. Als uw systeembeheerder kan ik ervoor zorgen dat uw bedrijfsnetwerk altijd up-to-date is, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Als u behoefte heeft aan een nieuw bedrijfsnetwerk, kan ik u helpen bij het aanleggen van een netwerk op basis van de nieuwste technologieën. Ubiquiti is een van de beste merken op het gebied van netwerkapparatuur en biedt hoogwaardige en betrouwbare netwerkoplossingen voor bedrijven van elke omvang. Ik kan u helpen bij het selecteren van de juiste Ubiquiti-producten en deze voor u installeren en configureren, zodat uw bedrijfsnetwerk optimaal presteert.

Daarnaast bied ik ook bedrijfsmatige back-up en data-opslag op een NAS aan. Dit zijn essentiële diensten voor elk bedrijf om ervoor te zorgen dat belangrijke bedrijfsgegevens veilig en altijd beschikbaar zijn. Ik kan u helpen bij het selecteren van de juiste back-up- en data-opslagoplossingen en deze voor u installeren en configureren.

Bovendien bied ik deze diensten aan tegen een gunstig uur tarief van 80 euro per uur zonder voorrijkosten. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor hoogwaardige ICT-oplossingen en support voor uw bedrijf.

Kortom, of u nu behoefte heeft aan Office 365, systeembeheer, netwerken aanleggen, het gebruik van Ubiquiti-netwerken, bedrijfsmatige back-up, data-opslag op een NAS of andere hardware, ik kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw bedrijf

Zakelijk aangelegd

  • 80 euro per uur

  • geen voorrijkosten

  • binnen 24 uur geholpen ook in het weekend

bottom of page