Data Recovery 

-

  • Computer reparatie

-

  • Computerhulp aan huis

-

  • Apple reparatie

Bent u gegevens kwijt? Is uw harddisk niet meer toegankelijk? Met Data Recovery is het mogelijk de verloren gegevens zoals afbeeldingen en documenten weer te herstellen. Neem zo snel mogelijk contact op, zodat de bestanden snel hersteld kunnen worden. Gebruik het apparaat niet meer en open de mediadrager niet. U voorkomt daarmee dat de nog aanwezige gegevens worden overschreven en naderhand niet meer kunnen worden hersteld.

Online Backup

Met Online Backup worden al uw gegevens en documenten automatisch en veilig buitenshuis opgeslagen op de backup servers van bijvoorbeeld Google of Microsoft. Op deze manier raakt u nooit meer uw waardevolle gegevens kwijt.
U geeft aan van welke bestanden of mappen een back-up gemaakt moet worden. Online Back-up zorgt er voor dat uw waardevolle data op een ingestelde tijd veiliggesteld wordt, bijvoorbeeld in de avond. Uw data is eenvoudig weer terug te halen.

Draadloos Internet

Draadloze Netwerken. In de huidige samenleving vrijwel onmisbaar. Als we de verbinding met het draadloze internet signaal verliezen, zijn we vaak niet blij. En met de komst van IOT is de vraag naar grotere en stabiele bereikbaarheid alleen maar groter geworden. Wij helpen met een Wifi-traject, of het nu gaat om ontwerp, configuratie, implementatie of probleemoplossing.